fredag 7. mai 2010

Beach hår :D

Tenkte jeg skulle dele noen favorittprodukter med dere...
Sommeren nærmer seg og finnes det noen bedre følelse enn å få saltvann i håret?

Har noen godprodukter her:

Kevin Murphy- Hair resort- Beach texturiser

Det ligger nesten litt i ordet, Beach texturiser. Denne kremen gir en herlig følelse av sommer i håret. Den lukter helt fantastisk og gjør håret trått og godt..
Kan brukes i både vått og tørt hår, jeg liker best å bruke den i tørt hår, da det blir ennå mer "saltvannsfølelse" i håret.
C-system - Texure Spray

Dette er den beste texstursprayen jeg noen gang har brukt. Denne har vært med min side i tre år nå. Den lukter godt, litt sitrusaktig. Gir håret en herlig saltvannsfølelse og den holder lenge. Bruker denne i både tørt og vått hår.
Redken - Woolshake

Her snakker vi ullhår. En rosa herlighet som gjør håret til "ull". Den gir utrolig mye, og denne skal man virkelig ikke bruke for mye av. Lukten er litt så som så, men liker man ullete og kraftig hold i håret er dette produktet for deg. Synes denne funker best i tørt hår hvis man vil ha skikkelig ullhår, hvis man kun er ute etter litt så funker den best i vått hår. Desto mer man sprayer, desto mer hold.

Vil man lage litt dreadslikende hår, kan man ta ut en passé med hår, spraye på litt spray og kni håret mellom håndflatene.

Dette er mine topp tre produkter som jeg ikke klarer meg uten...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar