tirsdag 27. april 2010

Surf and turf:D

Tenkte jeg skulle komme med noen reisetips.. Var jo i Australia i jan/feb. Et helt fantastisk land som nesten ikke kan beskrives med ord. Jeg ble helt forelsket i landet og vet jeg skal tilbake igjen.. Vi dro med uke med MOJO surfcrew som var helt fantastisk.. En uke med kule mennesker, herlig surf og et nydelig crew.. Vi dro fra Sydney og var innom to steder på veien oppover før vi landet i Byron Bay..

Det første stedet vi var på var "The Beachhouse". Et øde sted uten noen form for sivilisasjon, men det hadde virkelig sin sjarm. Det var kenguruer utenfor vinduet og slanger på stien til stranda. Crewet som jobbet der var så flinke og det var et nydelig sted.
Stopp nr to var SpotX, som ligger like ved Coffs Harbour. Her var det en litt større camp, og man bodde i små brakker i en "surfevillage". Bølgene var helt utrolige å stå på, og crewet her var like bra.

MOJO har flinke surfelærere som engasjerer seg helt sinnsykt for at du skal lære deg å stå på brettet i løpet av uken. Maten er ubeskrivelig god og menneskene man treffer er bare skjønne.

Anbefaller MOJO på det sterkeste når det gjelder surfecamper langs østlysten i Australia. En utrolig opplevelse og man får venner for livet.

MOJO Surf Australia<--- Trykk her

Denne bussen kjører man i. Herlig farge:)

Vakre SpotX

SpotX-Village


The Beach-house, her sov vi...


Straks ferdig med luene til sykkeljentene. Skal få til noen bilder snart.

Hang looooose:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar