onsdag 18. august 2010

Kelly Lane

Når vi var ute å reise i Australia i vinter kom vi plutselig over Kelly Lane på turistinformasjonen i Sydney. Tok ikke lang tid for vi ble helt forelsket, men når man reiser med ryggsekk og kun har lov til å ta med 20 kg hjem så er det ikke så lett.

Kelly Lane er en lokal australsk suksesshistorie - en familie-eid og drevet virksomhet som samler innovasjon og friskt design for å skape de nyeste trendene i designer hjemmeartikler. Sentralt i selskapets suksess har alltid vært sitt unike design som fanger essensen av Australia's sub-tropiske og strand livsstil, med sin karakteristiske frangipanis og nautiske temaer. Den iøynefallende design kan bli funnet på en rekke produkter, inkludert fotorammer, følelser plaketter og kroppspleie samlingen. Den fullstendige utvalg av farger, fra nøytrale til brights og alt i mellom, bringer våre australske kysten livsstil innendørs med stiler som appellerer til alle aldre.

Elsker denne samlingen av sengesett, fotorammer, pyntegjenstander, nøkkelholdere og kroppspleie. Jeg fikk med meg en fotoramme, en keysholder og en pynteplate tilbake til Norge, men det kommer nok til å bli mer av Kelly Lane.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar